Clarion Hotel Gillet

Clarion Hotel Gillet


boka spahotell i UppsalaPå Clarion Hotell Gillet i Uppsala finns det härliga öppna atmosfärer där du kan slappna av, umgås och arbeta om du så vill. Här finns spännande miljöer och Clarion Hotel Gillet står mer än gärna ut en aning och har inget emot att överraska.

Här hittar du både restauranger och barer men också fullutrustade lokaler för kongresser, konferenser och mindre möten vilket gör hotellet till ett hotell du kan komma enbart för avslappning och nöje men det är också är härlig plats att arbeta på. Här kan både den lokala konferensbesökaren känna sig säker och trygg precis som den internationella företagsgästen kan göra.spahotell i Uppsala

Utöver flera lokaler där du kan arbeta så har Clarion Hotel Gillet även en spaavdelning där du kan slappna av och njuta en stund för att komma ner i varv och stressa av dig. Här kan du boka flera olika former av behandlingar och här har du också tillgång till både pool och gym för att du ska kunna få ut det mesta och bästa av din hotellvistelse.

Klicka här för att se mer bilder på spahotellet.