Falkenberg Strandbad

Mitt på Sekra strand ligger Falkenberg Strandbad om är ett bland de finaste hotellen på hela Västkusten. Stranden där sträcker sig vackert med kusten och från många av de hotellrummen som finns behöver du bara öppna dörren och ta ett steg ut för att känna sanden mellan tårna.spa på Västkusten

Här störs du inte av bilar eller andra former av stadsljud. Det ända du hör här är havets stilla brus. Här kan du slappna av och bara ta det lugnt i en fantastisk miljö eller så kan du komma hit för att arbeta och hålla konferenser. Falkenberg Strandbad är verkligen ett spa på Västkusten som jag gillar så missa inte denna pärla.

Falkenberg Strandbad är framförallt väldigt kända för sitt spa där du kan boka in flera härliga behandlingar för både kropp och ansikte. Dessutom kan du välja att köpa hela spa paket för att få vara med om en ordentlig spa upplevelse. Som exempel så erbjuder dem spa paketet ”Safir spa paket” I detta paket får du total avslappning och får vara med om bland annat eld-relax och utomhusbastu.