Nova Park Konferens – Spapaket

Nova Park Konferens – Spapaket

Nova Park Konferens – Spapaket

Det är flera så kallade konferenshotell som även satsar på att erbjuda ett riktigt bra Spa-utbud. Det är inte helt oväntat då de som bokar konferenser ofta vill kunna erbjuda deltagarna någon gemensam avslappnad aktivitet på kvällen. Självklart är det även många som enbart bokar plats på spa-avdelningen utan att för den skull bo på hotellet eller vara där på konferens.

Ett av de hotell i Uppsala som valt denna inriktning är Nova Park Konferens. Hotellet har ett stort utbud av olika Spa-paket. Däribland finns exempelvis:

Spa Weekend – En hel helg med spa och avslappning. Välkommen hit klockan 12 på lördag och checka ut 26 timmar senare. Njut av behandlingar, avslappning, värme och till stor sannolikhet trevligt sällskap. Under tiden man är på detta spa har man tillgång till bastu, jacuzzi, isbar och sköna relaxmöbler.

Weekend Evening Spa – Alla har inte tid (eller råd) att stanna ett helt dygn. Men många gånger räcker det med enbart en kväll för att lugnet ska lägga sig i kroppen. Detta paket innebär att man kan komma hit från klockan 12 på lördagen och att man kan stanna fram till 20.00. Välj själv hur du vill fylla din tid. Är det bastun, aktivitetspass eller utomhuspoolen som lockar mest?

Weekend Day Spa – Börja söndagmorgon med en stor och fantastiskt god frukostbuffé. Dörrarna öppnas klockan 9 och har man bokat detta paket finns ingen anledning att komma senare eftersom man trots allt betalat för hela dagen. Det är sedan möjligt att vara kvar här fram till 15.00.

After Work Spa – Med kompisar, kollegor eller kanske helt okända människor? En after work är alltid ett avslappnat sätt att umgås och lära känna varandra. Man har tillgång till hela avdelningen från 16.30 till 21.

Intresserad av att bo på Spa men inte just i Uppsala? Läs mer om spahotell i andra städer